Asperges staan centraal deze maand bij Honky Tonk.
Asperges staan centraal deze maand bij Honky Tonk. (Foto: Archief)

Asperges centraal bij Honky Tonk

SCHOORL - De asperges zijn dit jaar vroeg gearriveerd in Honky Tonk, maar de AA kwaliteit is om te smullen.

Nick, de chefkok van Honky Tonk, heeft ze zelf zorgvuldig geschild en kookt ze vervolgens op zijn geheel eigen wijze. Een verse aspergesoep wordt gevolgd door twee verschillende bereidingen: de ene traditioneel met beenham, gekookte aardappeltjes en boterjus, de andere met een moot gegrilde zalm en basilicumsaus.

Maandmenu

De maand april is de laatste maand vóór het seizoen, waarbij men nog kan genieten van het viergangen-maandmenu. Wat voor lekkers er allemaal op de kaart staat, is te vinden op www.honkytonk.nl. Ook kan deze maand genoten worden van de dagdeals, zie daarvoor advertentie elders in deze krant.

Paasetagère

Voor de paasdagen heeft Honky Tonk beide dagen nog enkele plekken voor de lunch of geniet met de feestdagen van de speciale paasetagères en 's avonds van het diner à la carte, de uitgebreide menukaart en uiteraard de asperges.

Bellen om te reserveren is altijd beter. Tot binnenkort. Honky Tonk is te vinden aan de Duinvoetweg 11 in Schoorl. Telefoon 072-5091320. Kijk ook eens op www.honkytonk.nl.