Maandmenu oktober bij Honky Tonk

SCHOORL - Honky Tonk start in de maand oktober weer met het maandmenu en speciale dagdeals.

In de herfst- en wintermaanden heeft Honky Tonk weer een maandelijks wisselend viergangenmenu, veelal met gerechten die in dat seizoen populair zijn. Chef-kok Nick geeft daar uiteraard z'n eigen draai aan. Op woens- en donderdagen kost dit menu slechts € 21,50, in het weekend € 24,50.

De oktobermaand begint al verrukkelijk met smaakvolle gerechten als een malse vitello tonato en eendenborst.

Dagdeal

Tevens heeft Honky Tonk op de woensdag, donderdag en vrijdag een Dagdeal. Zie hiervoor ook de advertentie elders op deze pagina. Een uitstekende keuze, zeker voor wie met familie, vrienden of collega's komt eten, is het smulplateau: een etagère met heerlijke hapjes, per twee personen te bestellen. Normaal kost het smulplateau € 22,50 per persoon, nu iedere donderdag tot en met april slechts € 17,50.

Drie ons vlees

Op woensdag nieuw: de Stoere Vlees Mix voor maar € 17,50. Ruim drie ons vlees voor de echte carnivoor! Op de vrijdag komen visliefhebbers aan hun trekken, met 450 gram schartong voor € 17,50 per persoon. Dit is normaal absoluut een hardloper, grijp dus op vrijdagen je kans voor deze prima prijs.

À la carte

Buiten het maandmenu kan er uiteraard ook heerlijk à la carte gegeten worden: bekijk deze op www.honkytonk.nl.

Honky Tonk is te vinden aan de Duinvoetweg 11 in Schoorl. Een tafel reserveren? Bel dan 072-5091320 of ga naar www.honkytonk.nl.