Egmond's Got Talent Show

EGMOND AAN DEN HOEF - Jeugdbelangen organiseert op zondagmiddag 24 maart, van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur een de talentenshow Egmond's Got Talent voor kinderen van basisschoolleeftijd.

Jong talent in Dorpshuis Hanswijk

Tijdens deze middag presenteert een groot aantal kinderen uit Egmond zich als groep of als solist hun bijzondere talent met een playbackshow of bijzondere act. Het belooft weer een fantastisch evenement te worden met veel jeugdig aanstormend talent.

Ook dit jaar wordt het voor de jury en publiek moeilijk kiezen uit het rijke aanbod van creatieve zangers, dansers en acteurs die allemaal streven naar de begeerde titel: jeugdtalent 2019 van Egmond aan de Hoef. Aan de jongens en de meiden op het toneel zal het niet liggen.

Spektakel

Dit bijzondere spektakel ook meemaken? Kom dan zondagmiddag 24 maart naar het Dorpshuis het Hanswijk voor een spetterende show. De zaal is open vanaf 13.15 uur en de toegang voor toeschouwers is € 3,00.

Meer informatie via de Facebookpagina 'Talentenshow Egmond aan den Hoef'. Dorpshuis Hanswijk is te vinden aan Hanswijk 1. Kijk voor meer informatie op www.dehanswijk.nl.