Wandelen met Postaanzee
Wandelen met Postaanzee (Foto: archief Rodi Media)

Wandelen met Postaanzee

EGMOND AAN ZEE - Ontmoeten, daar gaat het om bij PostaanZee. Wandelen was een van de eerste activiteiten bij de start van Postaanzee en tot op de dag van vandaag geniet deze activiteit een grote belangstelling. Het is letterlijk mensen in beweging brengen. Iedere maandagmiddag, weer of geen weer, start de wandeling om 13.30 uur.

Elke maandagmiddag wandelen, weer of geen weer

De wandelgroep kent drie verschillende tempo's: 'De gang erin' (8+km), 'Lekker wandelen' (7 km), 'De paden op' (5 km). ''We wandelen allemaal anderhalf uur en na afloop sluiten we af met koffie en thee bij PostaanZee.''

Vrijwillige bedrage

Voor deelname en de koffie of thee vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage. De wandelingen gaan altijd door het duingebied en langs het strand. Maar voor sommige wandelaars is ongelijk en heuvelachtig terrein te zwaar.

Vierde groep

Daarom is er een vierde groep gestart nl: lekker wandelen van 7 km, maar dan alleen maar vlak terrein. Opgeven is niet nodig.

Meedoen? De wandelingen gaan altijd door, weer of geen weer. Wandelaars zorgen dat ze vijftien minuten voor de start aanwezig zijn bij Postaanzee, Voorstraat 82a in Egmond aan Zee.