Moddervette blues en muziek uit bekende musicals zijn dit weekend te horen in Dorpscentrum De Blinkerd
Moddervette blues en muziek uit bekende musicals zijn dit weekend te horen in Dorpscentrum De Blinkerd (Foto: aangeleverd)

Moddervette blues en muziek in De Blinkerd

SCHOORL - Moddervette blues en muziek uit bekende musicals zijn dit weekend te horen in Dorpscentrum De Blinkerd. Zaterdagavond betreedt de Alkmaarse band The Blouzz het podium. Op zondagochtend spelen Maartje en Strings.

Bluesband met vele optredens in Noord-Holland en Texel

Bluesformatie The Blouzz uit Alkmaar speelt moddervette en dampende blues. De muzikanten komen uit diverse stromingen van de muziek: blues, jazz, Big Band en coverbands. In 2014 is deze bluesband geformeerd en heeft inmiddels vele optredens verzorgd in de regio Noord-Holland en op Texel.

Aanvang zaterdag

The Blouzz is 2 november om 20.00 uur en toegang bedraagt 10,00 euro.

Inclusief koffie en gebak

Koffieconcert

Het programma 'Maartje en Strings' is laat liedjes aan bod komen uit Nederlandse producties als Heerlijk duurt het langst, Joe en Cyrano en ook uit Engelse en Amerikaanse musicals als Les Miserables, Chicago en Rent of Mary Poppins. Maar ook nieuwere musicals als Dear Evan Hansen, Lion King en West Side Story. Kortom heel veel mooie liedjes, speciaal gearrangeerd door Bas en Tom.

Aanvang zondag

Koffieconcert 'Maartje en Strings' is 3 november 11.00 uur en toegang bedraagt 12,50 euro en dat is inclusief koffie en gebak.

Bestellen

Kaarten kunnen online gemakkelijk en veilig met iDeal besteld worden op www.deblinkerdschoorl.nl. Voorafgaand aan de voorstelling zijn ook aan de kassa kaarten te koop. Contant betalen is niet mogelijk. Betalen kan alleen met pin.