Soep eten

SCHOORL - De tijd voor Pasen, ook wel de vastentijd, is vanouds een tijd van bezinning en soberheid. Steeds meer mensen ontdekken weer de betekenis van die periode. Vanaf 20 maart gaan de soepmaaltijden in de vastentijd weer van start.

De soepmaaltijden doen de mens even stilstaan. Ontmoet leuke dorpsgenoten en wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen. De soep wordt gemaakt door vrijwilligers. Iets bijdragen aan een goed doel mag natuurlijk altijd, maar verder zijn de soep en het gezelschap gratis. Graag zelf soepkom en lepel meebrengen. Opgeven kan bij Hanneke Wiegers via wiege320@planet.nl of 072–5093633.

Woensdag 20 maart kan soep worden gegeven bij de Witte Huisjes, Kerkbrink 18 in Groet en 27 maart bij De Sanderij, De Sanderij 105 in Schoorl. Deze dag meekoken? Kom om 15.00 uur naar De Sanderij of stuur een mail naar Eveline Elsinga via hartvanschoorl@gmail.com. Woensdag 3 april kan men terecht bij de RK kerk, Heereweg 171 in Catrijp en 10 april wordt soep gegeten in het restaurant van Scorlewald (van 18.00 tot 19.00 uur).