Zwembad Hoornse Vaart organiseert een Ladies Night.
Zwembad Hoornse Vaart organiseert een Ladies Night. (Foto: )

Ladies Night in Hoornse Vaart

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart houdt zaterdag 16 maart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only.

Bezoekers worden ontvangen met een welkomstdrankje terwijl een dj zorgt voor de muziek. "Lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje of samen losgaan op de beats, alles kan tijdens deze ladies night", aldus Daphne Kieft, organisator van deze avond en instructrice bij de Hoornse Vaart. "Heb je zin in een lekkere workout? Doe dan mee aan een van de vijf aquafitnesslessen: aquajoggen, floatfit, aquafit, quarobics en tabaqua. En als je wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!" vertelt Daphne enthousiast. Zowel het golfslagbad als het 25-meterbad is geopend. Daarnaast kan er gerelaxed worden in de whirlpools, stoomcabines, zonnebanken of de onlangs bij het bad geopende Body Mind & Breath area.

Zeemeermin

Deze avond organiseert de Hoornse Vaart een zeemeerminclinic voor volwassenen. Daphne: "Op onze social media wordt regelmatig gevraagd naar zeemeerminlessen voor volwassenen. De bezoekers van de ladies night krijgen de primeur. We gaan het doen!" Het bad heeft zeemeerminstaarten in diverse maten beschikbaar voor vrouwen die mee willen doen om te ervaren hoe het is om je als meermin door het water te bewegen.

Tickets

De ladies night is zaterdag 16 maart van 18.30 tot 22.30 uur in zwembad Hoornse Vaart. Tickets à € 9,95,- zijn verkrijgbaar via de kassa of via www.hoornsevaart.nl/ladiesnight. Bij de eerste vijftig online verkochte tickets is een goodybag inbegrepen.