Meubelzorg-adviseur Jente Boer.
Meubelzorg-adviseur Jente Boer. (Foto: Vincent de Vries)

'Geweldig zitcomfort voor jaren'

HEERHUGOWAARD - Zitten is voor veel mensen steeds belangrijker. Het is van groot belang de juiste stoel te kiezen, want een te grote of te kleine stoel kan klachten geven aan nek, rug of gewrichten. Meubelzorg streeft er al jaren naar de ultieme vorm van comfort te leveren met meubels, relaxfauteuils en sta-op stoelen die geheel op maat gemaakt zijn. Het voorkomen van klachten is immers beter dan genezen!

Een goed zitmeubel is belangrijker dan menigeen denkt. Op een zeker moment komt men op een leeftijd dat het moeilijker wordt om uit de stoel te komen. Daarvoor heeft Meubelzorg de sta-op module, die geplaatst kan worden in bijna alle modellen die het bedrijf aanbiedt. De fauteuils van Meubelzorg worden met veel zorg en aandacht geheel op maat gemaakt, vanaf ontwerp tot aan de levering. Er wordt niet met standaard maten gewerkt, maar maatwerk geleverd. De meubels zijn met diverse opties te monteren, zoals aparte motors om de rugleuning, zitting, voetklep, hoofd- en lendesteun elektrisch te bedienen en massage-elementen.

Proefzitten

Stoelen van Meubelzorg zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kies uit de ruime collectie moderne en klassieke modellen die naar eigen smaak kunnen worden 'aangekleed' met diverse soorten arm- en rugleuningen, voetsteunen en een enorm assortiment aan soorten en kleuren bekleding in leer en stof. Een fauteuil van Meubelzorg staat garant voor jarenlang comfort en plezier, en ook na levering van het meubel kan men rekenen op uitstekende, snelle en kosteloze service. Kom gerust een keertje 'proefzitten'; de showroom is te vinden aan de WM Dudokweg 32-34 in Heerhugowaard. Kijk ook eens op meubelzorg.nl.