Samantha Kool van DermaPuur beschikt over diverse apparatuur om de huid zo uitgebreid mogelijk te analyseren en te behandelen.
Samantha Kool van DermaPuur beschikt over diverse apparatuur om de huid zo uitgebreid mogelijk te analyseren en te behandelen. (Foto: Aangeleverd)

DermaPuur: lief voor de huid

ALKMAAR - Samantha Kool is huidtherapeut en trotse eigenares van de Huidkliniek DermaPuur in Alkmaar. Sinds zij zestien jaar geleden vanuit China naar Nederland kwam, heeft zij de titel Bachelor of Healthcare op de Haagse Hogeschool behaald. Met een schat aan ervaring, opgedaan in verschillende klinieken en bij cosmetisch artsen en dermatologen begon zij in 2015 haar huidkliniek DermaPuur in Heerhugowaard. In 2017 is de kliniek verhuisd naar Wijkcentrum Wijkwaard, Muiderwaard 236b in Alkmaar. Binnenkort wordt er tweede locatie van DermaPuur geopend in Leerdam.

Regelmatig krijgt Samantha doorverwijzingen van huisartsen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, pigmentvlekken, melasma, alopecia/haaruitval, beenvaten, overbeharing, tatoeages, littekens, wratten en diepe rimpels. Inmiddels zijn er drie medische lasers van wereldniveau aanwezig bij DermaPuur om cliƫnten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Naast laserontharing, tatoeageverwijdering en huidverjonging voert zij ook behandelingen uit met andere moderne technieken zoals RRS-Skinboosters, SkinTech peelings, microneelding met U225 injector en/of DermaPen en Cryopen.

Wie huidproblemen heeft kan bij DermaPuur langskomen voor een intakegesprek. Met een modern huidanalyse-apparaat kan Samantha Kool diep inzoomen in de huid, waardoor de huidproblemen beter te zien zijn dan met het blote oog. Daarna wordt er een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Meer informatie is te vinden op www.dermapuur.nl of bel 072-5721051.