Charlotte Caspers aan het werk in haar atelier.
Charlotte Caspers aan het werk in haar atelier. (Foto: Michel Claus)

Expositie Charlotte Caspers in Kranenburgh

BERGEN - Het verfijnde werk van kunstenaar en restaurator Charlotte Caspers is nu te zien in Museum Kranenburgh, in de tentoonstelling 'STUDIO CHARLOTTE - in het atelier met Charlotte Caspers'.

Zondag 3 maart van 15.00 tot 16.00 uur vertelt Caspers (1979) in Kranenburgh over haar kunst, haar fascinaties en bijzondere manier van kijken en werken tijdens een speciaal georganiseerde lezing. In 'STUDIO CHARLOTTE' deelt ze haar fascinatie voor het landschap, de natuur en natuurlijke materialen - hout, pigmenten, bladgoud - met de bezoeker. De meeste mensen kennen Caspers als expert in het populaire tv-programma 'Het geheim van de Meester' met Jasper Krabbé. Ze schildert hierin meesterwerken minutieus na, maar de kunst die ze zelf maakt laat ze zelden zien. Haar presentatie in de oudbouw van Museum Kranenburgh ademt de sfeer van haar intieme atelier. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 5 mei.

Reserveren

Aanmelden voor de lezing door Caspers kan via rondleidingen@kranenburgh.nl. De bevestiging van de reservering is tevens het toegangsbewijs. Kosten € 7,50 per persoon, exclusief museumentree.