Nieuwe site Ruïnekerk

BERGEN - De Ruïnekerk is een historische toplocatie in hartje Bergen voor bijzondere evenementen. Dit wil het bestuur van Stichting Ruïnekerk meer en meer uitdragen. Op deze unieke plek kun je trouwen, rouwen, vergaderen, een evenement, concert of lezing bezoeken of er één organiseren. Een toplocatie voor diverse gelegenheden. Hier hoort een passende huisstijl bij en een goedwerkende website.

Op de nieuwe site kan eenvoudig gezocht worden naar evenementen. Binnenkort is het ook mogelijk om toegangskaartjes te kopen via de website van de Ruïnekerk. Omdat veel mensen de Ruïnekerk willen gebruiken als trouw- of rouwlocatie (al dan niet kerkelijk) of om een ander bijzonder evenement te organiseren, staan er diverse mogelijkheden op de site. Met foto's ter inspiratie.

Huisstijl

Als kernwaarden zijn de woorden verbinding, zorgzaam en beweging gekozen. Met deze woorden in het achterhoofd werd er aan het concept van de nieuwe huisstijl gewerkt. In kleuren die aansluiten bij het interieur van de Ruïnekerk. Het gekantelde kruis verbeeldt een kerk die al ruim 500 jaar in beweging is.