(ADVERTORIAL)

BERGEN - Stichting Welzijn Bergen organiseert een Mantelzorgsalon met als thema: Positieve gezondheid. Ben jij mantelzorger? In deze rol is het een uitdaging om ook nog goed voor jezelf te zorgen. Hoe draag je de zorg voor je dierbare en houd je toch nog energie over voor jezelf ? Nu is het even tijd voor jou!

Mantelzorgsalon in Bergen: HedMoment

Hedwig Jong van JeVanHed neemt je mee in de begrippen van de Positieve Gezondheid. We gaan in gesprek over wat jouw leven nu nodig heeft om je vitaal te blijven voelen. Wat maakt jou blij of waar heb je zelf een ander in nodig om je leven zo vorm te geven dat het ook voor jou goed voelt. En daarnaast ook te kunnen blijven geven wat er als mantelzorger van je gevraagd wordt. Deze middag geeft je blijvende handvatten om steeds weer je eigen leven te kunnen reflecteren, je veerkracht te versterken en een positieve gezondheid te behouden. Tevens is er natuurlijk gelegenheid voor onderling contact. Alle mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 10 oktober in het Wijksteunpunt, Binnenhof 9 in Bergen.

Tijd

Tijd: 13.30 tot 15.00 uur. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor informatie en aanmelden : 072- 5095267 of via steunpuntmantelzorg@welzijnbergen.nl