Op 7 september kunt u geheel vrijblijvend kennis komen maken met Bodyvit.
Op 7 september kunt u geheel vrijblijvend kennis komen maken met Bodyvit. (Foto: RICK TEUNISSEN)

Gratis trainen op open dag Bodyvit

Advertorial

BERGEN - De zomer loopt weer ten einde. De hoogste tijd om weer aan uw conditie te werken, spierkracht op te bouwen of de zomerkilootjes kwijt te raken! De personal trainers van Bodyvit helpen u hier heel graag bij.

Raak de zomerkilo's kwijt, bouw spierkracht op en werk aan de conditie

Bodyvit Personal Training in Bergen is een kleinschalige en laagdrempelige sportstudio aan de Bergerweg. In deze exclusieve personal trainingsstudio is alles aanwezig om optimaal aan uw lichaam te werken: moderne apparatuur, frisse kleedkamers en natuurlijk de trainers. Stuk voor stuk gediplomeerde, ervaren vakmensen die de juiste begeleiding geven.

Open dag

Op 7 september kunt u geheel vrijblijvend kennis komen maken met deze trainers, en kijken wat er gebeurt tijdens de lessen en de personal training. Nog beter: u wordt van harte uitgenodigd om mee te doen aan een of meerdere small grouplessen! De small Group lessen zijn normaal maximaal 6 personen om de persoonlijke aandacht te optimaliseren. De lessen die op de open dag worden gegeven zijn WOW (workout of the week), bootcamp en crosstraining. De WOW training start om 09.00 uur en is een circuit training voor het hele lichaam. Bootcamp om 10.00 uur bestaat uit een combinatie van looptraining, fitness, intervaltraining en krachttraining. Bootcamp is een buitentraining en vindt normaliter plats in het bos of de duinen. Om 11.00 uur is er een proefles Crosstraining, met afwisseling van gymnastiek, gewichtheffen en atletiek. Voor de kinderen staat er een groot springkussen.

Afslankbattle

Op 6 september start de Afslankbattle van Bodyvit: een zesweekse cursus waarin u twee keer per week intensief traint met een personal trainer. U krijgt persoonlijke voedingsschema's van de voedingsdeskundige en een op maat gemaakt trainingsschema van uw personal trainer. Daarnaast wordt u intensief gecoacht. Het Bodyvit Afslankprogramma helpt je om een gezonde balans tussen voeding en energieverbranding op te bouwen. Op deze manier is een gezonde levensstijl makkelijker vol te houden.

Bodyvit Personal Training vindt u aan de Bergerweg 20C, tel. 072- 5825710. Kijk voor alle info op www.bodyvitstudio.nl