Joris van Went (l) en monteur Wouter Dikken.
Joris van Went (l) en monteur Wouter Dikken. Foto: Aangeleverd

De plek waar de auto wordt 'verwend'

WARMENHUIZEN - Autoservice Van Went uit Warmenhuizen heeft als familiebedrijf de visie altijd voor de klant 'present' te zijn. Oftewel: Van Went 'verwent'! Dat geldt uiteraard voor de auto maar in figuurlijke betekenis ook voor de klant. Bij de kwaliteitsgarage uit Warmenhuizen, een familiebedrijf pur sang, wordt de tijd genomen voor de klant én zijn of haar auto. Die waardering voelt hij of zij, vooral als na de reparatie of het onderhoud uw voertuig weer als een zonnetje rijdt.

De juiste aandacht geven aan de klant en één van zijn belangrijkste bezittingen, dat zit in het DNA van Autoservice Van Went verankerd. Mét daarbij de juiste vakkennis die wij dag in dag uit in de praktijk brengen. Dat is echter niet de enige reden dat de onderneming in een steeds grotere cirkel om Warmenhuizen erkend en bekend als een prettig bedrijf om de auto te brengen voor schadeherstel, onderhoud of APK. Eigenaar Joris van Went: ,,Wij beschikken ook over veel hulpmiddelen die ons dagelijks in staat stellen een nog hoger niveau aan te tikken. Een voorbeeld van onze hoogwaardige apparatuur is de nieuwste en meeste recente Bosch uitleesapparatuur waarmee wij de nieuwste generatie auto`s kunnen uitlezen en daarnaast allerlei andere uiteenlopende problemen kunnen oplossen."

Totaalpakket

Autoservice Van Went biedt dan ook een totaalpakket: van onderhoud, APK en aircoservice tot storingsdiagnose en de schade-afhandeling. Van Went: ,,Dit doen we met de kenmerkende Noord-Hollandse no-nonsens mentaliteit: Wij staan voor duidelijkheid, in de afspraken die vooraf gemaakt worden en in het werk dat wij uitvoeren. Zodoende zijn er, ook qua kosten, nooit verrassingen achteraf. Mocht een reparatie onverwachts toch duurder uitvallen, dan overleggen wij dat tussentijds telefonisch met de klant."

Kijk ook op www.autoservicevanwent.nl.