Radio zonder Beeld komt met tweede programma.
Radio zonder Beeld komt met tweede programma. (Foto: Pexels)

Uitverkocht

EGMOND AAN ZEE - De populaire sprookjesachtige Fjoertoertocht neemt jaarlijks enthousiast uitgedoste deelnemers mee door De Egmonden en Bergen aan Zee. Onderweg in het donker laten ze zich verrassen door bijzondere acts met originele licht- en geluidseffecten.

Rond aanvang van de start zaterdag 30 november is het nog licht, maar zodra het donker is kunnen deelnemers en toeschouwers genieten van een fraai verlichte Abdij en de wervelende acts bij de in licht gezette Slotruïne. Met onderweg indrukwekkende schouwspelen, gecreëerd door kunstenaars en de bevolking van Egmond. De lichtbakens wijzen je tevens de weg in de duisternis. Het warme onthaal, de slotkilometers langs het strand terug naar Egmond en het samen finishen zal voor menig wandelaar een bijzondere belevenis zijn.Inschrijven kan helaas niet meer, de Fjoertoer Egmond is uitverkocht.

Levensthema's

BERGEN - In de Ruïnekerk is zondag 1 december van 15.30 tot 17.00 uur (kerk open 15.15 uur) Radio zonder Beeld met het tweede programma 'Op reis met Levensthema's'.

Bezoekers gaan in dit programma op reis. De muzikale reis van anderhalf uur voert door landstreken en landen, zoals Brabant, Frankrijk, Salina in Italië, Texas, Zuid-Frankrijk en verder. De levensthema's dit keer zijn: verliefd, eenzaam, liefde, scheiding, vriendschap. Er is muziek van o.a. Ry Cooder, Mathilde Santing, Dimitri van Toren en Tom Waits. De muziek is ingetogen, past bij de herfstsfeer en is melodieus en sfeerrijk. De ambiance van de kerk zorgt voor een intensere luisterervaring. Iedereen welkom en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.