Kinderen kunnen genieten op de minizweefmolen.
Kinderen kunnen genieten op de minizweefmolen. (Foto: aangeleverd)

Zomeravondbraderie

GROET - Ook dit jaar wordt rond het Witte Kerkje in Groet een zomeravondbraderie gehouden.

Tijdens deze avondbraderie is er een kleedjesmarkt voor kinderen, diverse kramen rondom de kerk en gezellige muziek in en rond het Witte Kerkje. Een mooie gelegenheid om het intieme Groet beter te leren kennen, even bij te praten, een pannenkoek te eten en kraampjes af te schuimen op zoek naar koopjes.

Kleedjesmarkt

Elke maandag kan men van 17.00 tot 21.00 uur op en rond het Bleekveld en de Kerkbrink komen struinen naar koopjes, er is een kleedjesmarkt direct naast het kerkje, een rommelmarkt bij de witte huisjes en een mini-zweefmolen voor de kinderen.

Expositie

Annette Modest en Betty van het Kaar houden een expositie in de kerk. Ook zijn er diverse optredens tijdens de braderie van Schipper Kee en Bert van Baar in de kerk.

Optredens

Achtereenvolgens verzorgen het koor Don Acapella (8 juli en 5 augustus), Accordeon Ladies (15 juli), dweilorkest De Krieltjes (22 juli), Ger Kruijer (29 juli), Deutsche Schlagerkoor (12 augustus), Jadenck (Peter Broersen, 19 augustus) en op 26 augustus het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor optredens.

Tijdens de avondbraderie zijn er diverse kramen rondom de kerk.
Tijdens de avondbraderie is er een kleedjesmarkt van kinderen, diverse kramen rondom de kerk en gezellige muziek in en rond het Witte Kerkje.
Tijdens de avondbraderie is er een kleedjesmarkt van kinderen, diverse kramen rondom de kerk en gezellige muziek in en rond het Witte Kerkje.