NLfashionLabels biedt een complete collectie voor de eigentijdse, drukke vrouw die van kwaliteit houdt.
NLfashionLabels biedt een complete collectie voor de eigentijdse, drukke vrouw die van kwaliteit houdt. (Foto: aangeleverd)

Nederlandse mode in nieuwe kledingzaak

EGMOND AAN ZEE - Mode van Nederlandse makelij is nu te koop in een nieuwe kledingzaak aan de Voorstraat in Egmond aan Zee. Bij NLfashioLabels aan Voorstraat 114 vind je merken als Studio Anneloes, Juffrouw Jansen, Bloomings, Maicazz en 10 Feet.

'Duurzame kleding tegen eerlijke prijzen' glundert mode-onderneemster Anna Pol. 'Precies wat de moderne vrouw nodig heeft.' Anna is er van overtuigd dat niemand kasten vol kleding nodig heeft. 'Beter kun je goede outfits kopen die zich gemakkelijk laten combineren en zowel casual als zakelijk te dragen zijn. Ik voorzie alle klanten daarin van persoonlijk en eerlijk advies.' NLfashionLabels biedt een complete collectie voor de eigentijdse, drukke vrouw die van kwaliteit houdt. Druk is Anna trouwens zelf ook. In een paar dagen tijd verhuisde ze haar oorspronkelijke modezaak van Langedijk naar Egmond aan Zee. "De afgelopen anderhalve week heb ik heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen!"