Mediapartner

EGMOND AAN ZEE - Rodi Media is officieel partner van de Nieuwjaarsduik van Egmond aan Zee. ''Wij vinden het altijd belangrijk om lokale evenementen te stimuleren, zeker wanneer daar een goed doel aan is verbonden zoals hier het geval is'', vertelt Rodi Media manager Niels Ackermans. Het goede doel gekoppeld aan de traditionele duik van 1 januari is Stichting ALS. Voor zes euro krijgt de deelnemer ook een muts en gaat een euro naar het het goede doel: Stichting ALS. Een fotograaf van Rodi Media is 1 januari ook aanwezig op het strand voor het maken van exclusieve (sfeer)foto's van de deelnemers.

Tickets bestel je via nieuwjaarsduik.egmond.nl.


Oud papier

EGMOND BINNEN - Zaterdag 14 december kunnen belangstellenden weer oud papier en karton inleveren bij het Dorpshuis De Schulp. De opbrengst is voor de jeugd van voetbalvereniging St. Adelbert.


Kerstmarkt

EGMOND AAN ZEE - In het Verenigingsgebouw aan de Julianastraat in Egmond aan Zee wordt zondag 15 december van 11.30 tot 17.00 uur een fancy fair, tevens kerstmarkt gehouden. Alles is uit de kast getrokken: kerststukjes, kerstkaarten, kerstartikelen, een knutseltafel voor kids, kinderboeken, maar ook verlotingen met prachtige prijzen. Naast de gebruikelijke consumpties kan ook warme chocolademelk en glühwein gedronken worden. De opbrengst is voor het onderhoudsfonds voor de St. Agnes kerk van de Oud-Katholieke parochie in Egmond aan Zee.