Laura Hertogh van PC Uitvaart.
Laura Hertogh van PC Uitvaart. (Foto: Aangeleverd)

Stilstaan bij mooie herinneringen

REGIO - December is de maand van de feestdagen: lichtjes, eten, drinken en samenzijn. Maar voor iedereen die van iemand afscheid heeft moeten nemen, kan december ook een periode zijn van missen, herinneren en herdenken. Zaterdag 14 en zondag 15 december verwelkomen Laura Hertogh en Jolanda Feller van PC Uitvaart belangstellenden graag op de kerstmarkt in Alkmaar:

PC Uitvaart met herinneringsboom op de kerstmarkt

"Daar staan wij met een herinneringsboom, waarin wij mooie momenten verzamelen, in plaats van mooie spullen", vertelt Laura. Jolanda: "Het verdriet kan groot zijn als je iemand verliest, dat beseffen wij als geen ander. Tijdens de feestdagen kan dit gemis extra aanwezig zijn".

Liefdevol en persoonlijk

Laura en Jolanda begeleiden families van Den Helder tot Castricum, maar vooral in Alkmaar, Langedijk, Bergen en omstreken bij het organiseren van een afscheid. Zij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van uitvaarten. "Deze uitvaarten variƫren van heel intiem tot zeer uitgebreid", vertelt Jolanda, "Bij ieder afscheid willen wij op een liefdevolle en persoonlijke manier helpen, om van dit verlies een waardevolle herinnering te maken."

Zorg uit handen

PC Uitvaartbegeleiding staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Laura Hertogh: "Vanaf het moment van overlijden nemen wij alle zorg uit handen en begeleiden wij de hele organisatie van het afscheid. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken samen met u wat er geregeld moet worden." PC Uitvaart organiseert ook inloopspreekuren. Hier kunnen belangstellenden met allerlei vragen terecht: van het checken van polissen tot het bespreken van uitvaartwensen.

Meer info via jolanda.feller@pc.nl of laura.hertogh@pc.nl.

Jolanda Feller van PC Uitvaart.