Sfeervol winkelen bij Dresspoint.
Sfeervol winkelen bij Dresspoint. (Foto: Aangeleverd)

Stralen met feestelijke kerstoutfit van Dresspoint

HEERHUGOWAARD - Op zoek naar een mooie outfit voor de feestdagen? Dresspoint organiseert zondag 15 en 22 december van 12.00 tot 17.00 uur twee extra koopzondagen boordevol leuke verrassingen. Zo ontvangt elke klant die dagen een verrassende attentie, mede mogelijk gemaakt door de Bloemen Flow.

Het team van Dresspoint staat klaar om bezoekers te verwelkomen met een hapje en een drankje en eerlijk en gedegen advies. Daarnaast kan er deze dagen geprofiteerd worden van spectaculaire kortingen, want de opruiming is begonnen en het voordeel kan oplopen tot wel vijftig procent!

Mooi en betaalbaar

Dresspoint richt zich op de trendy en modebewuste vrouw, die het belangrijk vindt om er voor elke gelegenheid goed uit te zien op haar eigen, persoonlijke manier. Dresspoint verkoopt een mooie maar betaalbare collectie kleding met perfecte pasvorm. Ook kan men terecht voor trendy accessoires zoals schoenen en laarzen van merken als Via VAI en Tamaris. De winkel heeft een zeer compleet aanbod met veel bekende merken, verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met 46.

Keuze genoeg

Op zoek naar een sportieve outfit, of juist een feestelijke? Dresspoint heeft keuze genoeg. Loop gerust regelmatig even binnen, want er komen regelmatig nieuwe collecties binnen. De koffie staat altijd klaar.

Dresspoint, Raadhuisplein 20, Heerhugowaard. Maandag tot en met vrijdag open van 09.30 tot 17.30 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Volg Dresspoint via dresspoint.nl, Facebook en Instagram.