Jeugdfilm Lied van de Zee in Filmhuis Schoorl.
Jeugdfilm Lied van de Zee in Filmhuis Schoorl. (Foto: aangeleverd).

Filmhuis Schoorl

SCHOORL - Bij Filmhuis Schoorl worden de volgende films vertoond: Vrijdag 25 oktober | 16.00 uur: Jeugdfilm Lied van de Zee. Ierland/Belgie/Denemarken/Frankrijk/Luxemburg, 2014, 93 minuten, regie: Tomm Moore, met stemmen van o.a. Marleen Maes, Niki Romijn, Wim Peters, genre: animatie. Ben en zijn kleine zusje Saoirse wonen met hun vader inIerland in een vuurtoren op een gevaarlijke plek. De oma van de kinderen vindt het maar niets dat ze op zo'n gevaarlijke plek opgroeien en neemt ze mee naar haar huis in de stad.

Vrijdag 25 oktober | 20.00 uur: Qu'est-ce Qu'on A Fait au Bon Dieu? Frankrijk, 2014, 97 minuten, regie: Philippe de Chauveron, met: Feéeéric Chau, Noom Diawara, Christian Clavier, Chantal Lauby, Medi Sadoun, genre: komedie Het conservatieve katholieke echtpaar Claude en Marie is van goede komaf, woont in een groot landhuis en heeft vier prachtige dochters. Claude en Marie zijn echter allerminst tevreden over de mannen keuze van hun dochters.

Meer informatie? Kaarten a €10 (€ 7,50 onder de 18 jaar) , kunnen besteld worden op www.filmhuisschoorl.nl of aan de kassa voor de voorstelling (de zaal is open een uur voor de voorstelling) De film wordt vertoond zonder pauze, een toegangskaart geeft tevens recht op een consumptie na afloop van de filmvoorstelling. Filmhuis Schoorl vertoont wekelijks op vrijdag twee films om 15 uur en om 20 uur in De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl.

Afbeelding