Programma Oranje comité

EGMOND BINNEN - Alle kinderen mogen vanaf 10.30 uur hun stempelkaart komen ophalen bij het JOEB gebouw aan de Visweg. Vooraf opgeven is niet nodig. Daarna kunnen ze het spelletjesparcours afleggen.

Zo is er onder anderen een stormbaan aanwezig en een ballonvouwer. ''Ben je klaar met de spellen dan lever je je stempelkaart in en wie weet win je nog een leuke prijs aan het eind van de ochtend. Voor versnaperingen word gezorgd en onze limonadekabouter geeft jullie zeker weten ook wat te drinken. Ook is er voor de ouders opa's en oma's een kopje koffie/thee te krijgen. Het duurt ongeveer tot 12.30 uur daarna neemt langzaam aan JOEB het van ons over. Wij verheugen ons op een gezellige dag voor jong en oud. Dus trek je mooiste Oranje outfit aan en kom gezellig langs,'' aldus het Oranje comité.

Supersnelle duiven

EGMOND AAN DEN HOEF - Dit weekend deed Arie Tromp goede zaken vloog 1,2,3,4 in vereniging. Zijn eerste duif overbrugde de 170 km vanuit Duffel in 2 uur en 15 minuten wat resulteerde in een gemiddelde snelheid van 75km/uur. Combinatie Apeldoorn begon met een vijfde klassering in de uitslag.Nico Ory nam genoegen met de zesde plaats. Dit jaar zijn de overige leden van de opgeheven PV de Toekomst Egmond-binnen naar Egmond aan de Hoef gegaan. Dat het een mooier wedstrijd element is blijkt afgelopen zaterdag. Volgende week naar Strombeek 190 km.