Camper van het jaar.
Camper van het jaar. (Foto: Aangeleverd)

Camper- en caravanshow bij De Jong

REGIO - De Jong Recreatie in Hillegom-De Zilk houdt van 19 tot en met 27 oktober haar jaarlijkse presentatieshow van campers en caravans. Bij De Jong, één van de grootste aanbieders van campers en caravans in ons land, zijn de nieuwste modellen te zien van alle belangrijke merken. Daarnaast heeft men een grote keuze uit occasioncaravans en -campers, voortenten en luifels en een uitgebreide kampeer- en outdoorwinkel.

Opvallende nieuwe items zijn de campers op basis van Fiat, Citroën en de gloednieuwe Mercedes Sprinter, die door zowel de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) als de ANWB uitgeroepen werd tot Camper van het jaar 2020. Ook een aantal andere genomineerden voor deze titel staan bij De Jong in de showroom. Nieuw bij de Fiat-campers is de nieuwe negentrapsautomaat die al uitgebreid getest is in Jeep Compass. Bij de caravans is er steeds meer aandacht voor lichtgewichtvarianten, die ook goed door kleinere auto's te trekken zijn. Met onder meer de Bürstner Premio en Premio Life en de Hobby Ontour is de keuze in dit segment bij De Jong groot.

Fifty-Fifty deals

Doordat de showroom bij DE JONG nooit leeg is en er het gehele jaar een flinke keuze is kan men nu profiteren van de Fifty-Fifty deals op de nog aanwezige modellen uit 2019. Hiermee heeft men extra voordeel van € 2.500,- bij aankoop van een voorradige camper en € 1.250,- bij een voorradige caravan van het modeljaar 2019. De Fifty-Fifty deals zijn uiteraard alleen geldig zolang de voorraad strekt. Al met al genoeg redenen om de Presentatieshow van De Jong te bezoeken.

De Jong, Beeklaan 18a-24a in Hillegom-De Zilk. Zondag 20 en 27 oktober extra geopend; maandag 21 oktober gesloten. Meer info op www.dejongrecreatie.nl