Stichting Welzijn Bergen zoekt (wandel)maatjes!

BERGEN - We staan er niet altijd bij stil maar er zijn veel mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is naar buiten te gaan en te wandelen of te winkelen op het moment dat ze daar behoefte aan hebben.

Het gaat bijvoorbeeld om een wandelingetje maken, een spelletje doen of gewoon een gesprekje voeren tijdens een kopje koffie. Stichting Welzijn Bergen zoekt voor ouderen en chronisch zieken bezoekvrijwilligers en wandelvrijwilligers in Egmond, Schoorl en Bergen. Vooral wandelvrijwilligers die een rolstoel zouden kunnen duwen zijn welkom!

Gevraagd worden:

Gemotiveerde vrijwilligers voor bijvoorbeeld 1 of 2 dagdelen per week. Affiniteit met de doelgroep, dus ouderen, dementerende ouderen of chronisch zieken.

Geboden wordt:

Een goede werkbegeleiding. Onkostenvergoeding. Verzekering WA en ongevallen tijdens werkzaamheden. Eventueel deskundigheidsbevordering.

Voor meer informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 bellen met Stichting Welzijn Bergen, Wijksteunpunt De Sanderij in Schoorl 072-5095267. U kunt ook mailen: c.meliefste@welzijnbergen.nl, www.welzijnbergen.nl