Knappe prestatie van Sharon Hoogeveen, Jessie de Jong, Selma Cassee, Rachel van Westrop, Jacky de Lange, Reza Broersma, Zara Zubani en Sara Vellema!
Knappe prestatie van Sharon Hoogeveen, Jessie de Jong, Selma Cassee, Rachel van Westrop, Jacky de Lange, Reza Broersma, Zara Zubani en Sara Vellema! (Foto: aangeleverd)

BSG Nederlands kampioen schoolvoetbal meiden

BERGEN - Vrijdag 7 juni vond in Arnhem het grote sportspektakel Olympic Moves plaats.

Na maanden van voorrondes was het zover

Na maanden van voorrondes vertrokken vier docenten L.O. en 8 meiden uit het zaalvoetbalteam naar de finales. De eerste wedstrijd tegen Sints-Jancollege ging nog moeizaam en werd verloren met 1-2.

Opstartprobemen

De meiden hadden wat opstartproblemen want alle wedstrijden daarna werden gewonnen. De meiden werden verdiend nummer 1 in de poule en mochten de finale spelen tegen Tromp Meesters.

Vol zelfvertrouwen werd al vroeg in de wedstrijd gescoord. Aan het eind werd het nog spannend want het stond 2-1 op het scorebord voor BSG. Toen hun topper Jacky in de laatste drie minuten haar knie ongelukkig verdraaide, wisten ze één ding zeker.... zij gaan met die beker naar huis, voor Jacky en het team!

Terechte kampioenen

Uiteindelijk floot de scheidsrechter de wedstrijd af en zijn de Sharon, Jessie, Selma, Rachel, Jacky, Reza en Zara van de BSG de terechte kampioenen van het Nederlands schoolvoetbal zaal. De meiden hebben genoten van het mooie zaalvoetbal avontuur en kijken terug op een geslaagde kampioensdag!

Ook in de tennisfinales

De BSG was ook vertegenwoordigd in de tennisfinales. Het schoolteam viel net buiten de prijzen en ging naar huis met een vierde plek.