De jeugdsportdag in Bergen was weer een groot succes.
De jeugdsportdag in Bergen was weer een groot succes. (Foto: aangeleverd)

Jeugdsportdag was weer top

SCHOORL - Nadat het zaterdag met bakken uit de lucht viel bij het opbouwen van de spelletjes, trof de jeugdsportdag Schoorl het zondag met een heerlijk zonnetje.

Op het sportcomplex van Duinrand-S waren zaterdag verschillende klimtoestellen en spelletjes uitgezet, zodat zondag om 10.00 uur direct gestart kon worden met de jeugdsportdag. Bij de jongere jeugd waren een paar wijzigingen en nieuwe spelletjes neergezet, waaronder tjoekbal, sponsknijpen en een grote hindernisbaan, die ook door de ouderen gebruikt werd.

Croquet

Verder was er bij de ouderen het 'croquet spel', wat best wel voor uitdagingen zorgde omdat de boomstam iets aan de zware kant bleek. Het fietsbandenparcours en kabelbaan werden met vol enthousiasme gespeeld.

Waterbak

Na de bekende waterbak kwam de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een mooie gele fluorescerende tas als herinnering en degenen die eerste, tweede of derde waren kregen nog een medaille uitgereikt.

Geslaagde dag

Ondanks een paar EHBO-gevallen werd het een geslaagde dag met 85 kinderen en vele vrijwilligers die als leiding, scheidsrechter, kantine, EHBO, speaker, lotenverkoper en dergelijke aanwezig waren.

Dank aan sponsors

Dankzij de steun van de sponsors was het weer mogelijk om de sportdag, waaraan iedereen gratis aan kan deelnemen, te organiseren.

Kijk voor meer foto's op www.jeugdsportdagschoorl.nl.