De honderdste verjaardag van de Berger Scholengemeenschap werd door personeel en vrijwilligers gevierd op Landgoed 't Hof.
De honderdste verjaardag van de Berger Scholengemeenschap werd door personeel en vrijwilligers gevierd op Landgoed 't Hof. (Foto: Aangeleverd)

Eeuwfeest Berger Scholengemeenschap

BERGEN - De Berger Scholengemeenschap bestond zondag 1 september exact honderd jaar. Dit heugelijke feit werd gevierd met personeel en vrijwilligers op Landgoed 't Hof in Bergen.

Eerder die week vonden meerdere strandsportdagen plaats voor leerlingen in Camperduin en in maart vindt een groot schoolfeest plaats in Podium Victorie in Alkmaar.

Mei-Li Vos

Gedurende het hele schooljaar vinden meerdere masterclasses plaats, verzorgd door onder anderen Eerste Kamerlid Mei-Li Vos (over honderd jaar vrouwenkiesrecht) en door oud-leerling en zakenvrouw van het jaar Elske Doets. Voor oud-leerlingen vindt zaterdag 14 september een grote reünie plaats in het schoolgebouw aan de Rondelaan 14 in Bergen. Kaarten hiervoor zijn nog te bestellen via www.berger-sg.nl .

Afbeelding