Lezers schrijven

Gewoon? Nee, hoor!

Als trotse oma en opa hebben wij vorige week een paar keer ons gezicht laten zien in het Timmerdorp in Egmond aan Zee. Wat een opkomst en wát een enthousiasme van de kinderen: natuurlijk timmeren en schilderen, maar ook spelen, eten en drinken.

Een grote koppel van vrijwilligers, die een week lang bezig is deze kinderen te vermaken. Is dat gewoon? Nee hoor, een week vrij nemen van je werk óf een week vakantie opofferen voor deze kinderen: dat is écht heel bijzonder!

Wat een opkomst en wát een enthousiasme van de kinderen

Natuurlijk kochten we graag loten! Een grote kans om te winnen, want er was een hele kraam vól met prijzen. Beschikbaar gesteld door veel, nee heel veel, sponsoren. Met bewondering heb ik staan kijken naar de enorm lange lijst van personen en bedrijven, die het Timmerdorp (terecht) een warm hart toedragen. Gewoon? Nee, hoor, ook dát is heel bijzonder!

Een evenement, dat al blijkbaar al 31 jaar wordt georganiseerd. Stilzwijgend, maar ó zo bijzonder! Mensen, een trotse oma en opa zeggen jullie oprecht: dank jullie wel! En graag tot volgend jaar.

Bart de Vries, Egmond aan Zee

Ook een mening over iets? Hou het vooral niet voor je en stuur je reactie naar redactie.con@rodi.nl