De Taverne deze week

BERGEN - Het programma van de Taverne is de komende week weer bomvol goede muziek. Donderdag 21 maart is het Badaboom Stand Up Comedy. Een te gekke stand-up comedy-avond met een professionele MC en headliner. Verder een paar top-talenten die graag een paar minuten komen spelen. Gevestigde namen die nieuwe grappen en verhalen testen samen met de comedy talenten van de toekomst! Aanvang 21.00 uur, gratis entree.

Vrijdag 22 maart draait platendraaidame en freestyler lady dj Sam Hof in de Taverne. Start 22.00 uur, sluit 03.00 uur, vrij entree.
Zaterdag 16 maart Live: Crook The Bluff (USA Desert Blues): een perfecte mix tussen blues en western met een klein beetje psychedelic. Met een arsenaal aan nummers over liefde, lust, moord en andere diepe onderwerpen zorgen ze voor een avond indrukwekkende blues. Aanvang 21.00, vrij entree.
Zondag 17 maart Live Frank Carillo. Geboren in New York heeft hij onder andere gespeeld met Peter Frampton, Carly Simon, John Hammond en vele anderen. Hij is in Nederland vooral bekend door zijn samenwerking met George Kooymans en Anouk. Regelmatig heeft Frank als gitarist het podium gedeeld met Golden Earring. Deze gitaarvirtuoos met al zijn charisma heeft de respectabele leeftijd van bijna 70 en door zijn persoonlijke en onovertroffen manier van communiceren met het publiek is elk optreden een waar feestje waar je met een glimlach aan terugdenkt. Aanvang 17.00, vrij entree.

Café de Taverne, Karel de Grotelaan 1, www.tavernebergen.nl, twitter @tavernebergen, www.facebook.com/tavernebergen.