Plezier staat voorop bij Dansschool Cuba te Llama.
Plezier staat voorop bij Dansschool Cuba te Llama. Foto: Aangeleverd

Proeflessen bij Cuba te Llama

REGIO - Swingend een gezond najaar in? Kom dan gratis meedoen met een proefles Cubaanse Salsa bij Dansschool Cuba te Llama. Nieuw in het lesprogramma is de cursus Bachata.

Bij Dansschool Cuba te Llama leer je dansen op zijn Cubaans, met passie en plezier. En natuurlijk op de originele Cubaanse muziek. Bij de Cubaanse manier draait alles om de lol en het plezier dat je aan dansen beleeft, net als de mensen op straat in Cuba.

Proeflessen

Voor de snelle beslissers: woensdag 11 september is er van 19.00 tot 20.00 uur een proefles Salsa voor Beginners met docent Alberto Sanchéz Montejo in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar; deze les wordt ook woensdag 18 september van 19.00 tot 20.00 uur gegeven. Dinsdag 17 september van 15.00 tot 16.00 uur verzorgt Alberto een proefles Salsa Solo voor beginnende senioren in De Sociëteit in Alkmaar-Centrum. In het T&O gebouw aan de Kogendijk 42a in Bergen geeft docent Marion Philippo woensdag 11 en 18 september van 19.00 tot 20.00 uur proeflessen Salsa voor Beginners.

Daarnaast worden donderdag 12 en 19 september van 19.00 tot 20.00 uur proeflessen Bachata voor Beginners verzorgd door docent Ivan Grotestam in Wijkcentrum Daalmeer, Alkmaar Aanmelden voor een van deze proeflessen kan via info@dansschoolcubatellama.nl

Mensen met ervaring die de Cubaanse Salsa, locatie en docent willen ervaren, kunnen een afspraak maken voor een proefles via het secretariaat. Telefonisch op 06-15244026 of via info@dansschoolcubatellama.nl. Kijk voor meer informatie op www.dansschoolcubatellama.nl