Scène uit 'De Sprookjessprokkelaar'.
Scène uit 'De Sprookjessprokkelaar'. (Foto: Aangeleverd)

'Sprookjessprokkelaar' in De Vest

ALKMAAR - Efteling Theaterproducties presenteert zondagmiddag 14 april de spannende familievoorstelling 'De Sprookjessprokkelaar' in TAQA Theater De Vest. De voorstelling, voor iedereen vanaf zes jaar, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje. In de voorstelling zijn gastrollen weggelegd voor maar liefst tien grootouders en hun kleinkinderen uit Alkmaar en omgeving.

Grootouders en kleinkinderen uit Alkmaar spelen mee in familiemusical

In 'Sprookjessprokkelaar de musical' wordt de twaalfjarige Sterre gevolgd. Ze woont met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? De voorstelling duurt tachtig minuten (zonder pauze).

Kaarten bestellen

'Sprookjessprokkelaar de musical' is zondag 14 april om 13.30 uur en 16.00 uur te zien in TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten € 19,- (kinderen € 16,50) en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa. Bel 072-5489869.