Braderieconcert Lamoraal van Egmont

EGMOND AAN ZEE - Muziekvereniging Lamoraal van Egmont sluit traditiegetrouw op woensdagavond 3 juli het muzikale seizoen af met het braderieconcert.

Het concert zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden in de Oud-Katholieke Kerk te Egmond aan Zee (Voorstraat), wat betekent dat het publiek tijdens het concert in- en uit kan lopen. Het belooft een mooie avond te worden met een gevarieerd programma. Zo wordt er een reis door de ruimte gemaakt, maar heeft de avond ook een zomers tintje! Het concert is vrij toegankelijk, aanvang 20.00 uur.

Repair café

EGMOND-BINNEN - Samen kapotte spullen repareren, deskundig advies,ontmoeten en inspiratie opdoen. Belangstellenden kunnen op 28 juni, van van 9.30 tot 12.00 uur weer in Dorpshuis de Schulp aan Visweg 45 terecht met kleding, fietsen, elektrische apparaten, speelgoed, computers en vele andere spullen die het waard zijn om te repareren en daardoor niet bij het afval terecht komen. In het repair café worden de spullen, samen met de inbrenger gratis gerepareerd, en er staat een kopje koffie klaar.

Chinese bewegingsleer

EGMOND-BINNEN - In het Woensdagochtend Café van 3 juli geeft Caroline Hogewoning uit Heiloo een interactieve workshop: hoe kunnen de natuur en de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong je helpen aan energie en inspiratie in je leven? Benieuwd? Belangstellenden zijn van 10.30 tot 12.00 uur van harte welkom. Koffie/thee: 1 euro; de workshop is gratis en vindt plaats in Dorpshuis De Schulp aan Visweg 45.