St. Patrick's Day

BERGEN - Voor mensen met Ierse roots is 17 maart een niet te missen feestdag: St. Patrick's Day. In de Ruïnekerk is deze zondagmiddag een bijzonder concert. Drie fantastische musici treden op met een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld programma. Niet te missen voor mensen met een voorliefde voor Ierland en goede muziek!

André van der Hoff, ook bekend van 'La Luna', heeft twee muzikanten naar Nederland gehaald om in maart met hem te toeren. En de Ruïnekerk heeft hen enthousiast weten te maken voor een concert op St. Patrick's Day. Mooier kan het niet! Dus kan men op 17 maart genieten van Joan Croker, Iers singer-songwriter en multi-instrumentalist, Hank Wedel, veelzijdig Irish-Americana muzikant en natuurlijk André van der Hoff zelf, met saxofoon, fluit en zijn geweldige stem. Aanvang 15.00 uur, kerk open om 14.30 uur.

Kaarten voor dit evenement zijn voor á 17,50 (inclusief een consumptie) in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Eerste Bergensche Boekhandel en telefonisch via Erna van Spaandonk: 06-23106643.