Het Bergens Koor brengt een bijzonder concert in de Ruïnekerk.
Het Bergens Koor brengt een bijzonder concert in de Ruïnekerk. (Foto: aangeleverd)

'O Love, Light and Life'

BERGEN - 'O Love, Light and Life'. Onder deze titel brengt Het Bergens Koor op zondag 12 mei in de Ruïnekerk in Bergen N.H. een prachtig programma dat bestaat uit Engelse koormuziek vanaf eind 19e eeuw tot heden.

Composities van Edward Elgar tot Karl Jenkins, van John Goss tot Howard Goodall zullen door het koor worden uitgevoerd. Er klinken romantische part songs zoals The Long Day Closes. Er zijn geestelijke liederen, zoals het fijnzinnige God Be in My Head and in My Understanding en tenslotte is er de ritmische 'folk music' met Adiemus en In Caelum Fero.

Medewerking wordt verleend door: Annemarie Ruiters op piano, Loes Bakker op fluiten, Louis Kouwets op bodhran. Het geheel staat onder leiding van dirigent Ellen Verburgt. Aanvang 15.00 uur, in de Ruïnekerk. Toegang: € 15,- (inclusief consumptie). Kinderen tot 12 jaar: € 8,-. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal op de dag van het concert. Pinnen is helaas niet mogelijk. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden door storting van het juiste bedrag op rekening nummer: NL 89 RABO 0315 731 125 t.n.v. Vereniging Het Bergens Koor Bergen N.H. onder vermelding van naam en aantal kaarten. Deze liggen dan klaar bij de ingang van de zaal. Informatie: jem.wieck@planet.nl.