De dames bedanken hun publiek.
De dames bedanken hun publiek. (Foto: Koeiebel)

Avondje tophandbal in Bloesem

WOGNUM - In de Westfrieslandhal vindt zaterdag 9 november weer een avondvullend programma plaats met tophandbal. Het eerste team van Westfriesland SEW treedt om 19.00 uur aan tegen Fit&Fun/Voorwaarts uit Twello.

Na de winst in de uitwedstrijd tegen Volendam, afgelopen zaterdag, heeft Westfriesland SEW de laatste plaats overgedaan aan de dames uit Twello. Fans gaan er zaterdag even goed voor zitten. De meiden zijn van plan om met een klinkende overwinning een gevolg te geven op hun laatste wedstrijd en definitief afstand te nemen van de onderste regionen. Met hulp van 'The Blue & White Army' (supporters), onder muzikale begeleiding van de blaaskapel De Eigenheimers, gaat dat vast lukken!

De gasten kunnen gelijk blijven zitten voor de tweede topwedstrijd van de avond. Het tweede team van Westfriesland SEW speelt 20.30 uur tegen het eerste team van Wijhe '92 uit Overijssel. De dames wonnen de laatste twee uitwedstrijden overtuigend tegen VZV en Geel/Zwart en pakte de koppositie in de tweede divisie. De meiden zijn gebrand om te winnen voor eigen publiek tegen Wijhe '92 en te laten zien dat zij terecht de lijstaanvoerder zijn.

Voorwaar een mooi affiche, twee tophandbalwedstrijden in het mooie West-Friesland. De moeite waard om zaterdagavond op tijd te komen naar de Westfrieslandhal in De Bloesem, aan de Conferencelaan in Wognum.