Genieten voor golfers en nog niet-golfers
Genieten voor golfers en nog niet-golfers (Foto: aangeleverd)

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019

WERVERSHOOF - Lionsclub Opmeer-Medemblik organiseert vrijdag 6 september voor de achttiende keer de 'Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019' op golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Aanmelden is nog mogelijk.

Golfers lopen achttien holes en strijden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open wisselbeker. Beginners en nieuwsgierigen kunnen kennis maken met het mooie golfspel in een clinic. ''Onder deskundige leiding oefen je in afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde in de praktijk toe te passen'', aldus Kloppenburg namens de organisatie. Genieten voor golfers en nog niet-golfers. Én, een berg gezelligheid natuurlijk. Voor iedereen.

Programma

''De inschrijving start 11.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee, een broodje maak je kennis met de andere deelnemers en/of haalt met andere deelnemers herinneringen op van de vorige keren. Om 13.30 uur ga je spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting en een veiling met schitterende prijzen. Om 19.15 uur wordt een heerlijk Indisch buffet geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit met alles erop en eraan voor een prijs van 65,00 euro per persoon voor de wedstrijd en 45,00 euro voor de deelnemers aan de clinic. Voor degenen die alleen deel willen nemen aan het Indisch buffet zijn de kosten 18,00 euro.''

Dorcas

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas. Dorcas is een organisatie die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen daar ook gestimuleerd zich verder te ontwikkelen.

Inschrijven

Wij verwachten een grote opkomst vrijdag 6 september. Schrijf je dus snel in. Dat kan bij de organisator van Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019: Harry Kloppenburg telefoon: 06-51344707 of e-mail: harrykloppenburg@hotmail.com.