Badmintonnen bij Rackmindo

HOOGWOUD – Badmintonvereniging Rackmindo komt weer volop in beweging. De vereniging gaat 4 september met het nieuwe seizoen van start. Er is nog plek binnen onze vereniging om te komen badmintonnen.

Zin om deze zomer bij huis of op de camping al lekker een shuttletje geslagen en lijkt het je leuk om er meer mee te doen? Of wil je eens wat anders? Het is goed voor je conditie, coördinatie en reactievermogen. Vanaf een jaar of acht is er al de mogelijkheid om kennis te maken met het badmintonnen. Op woensdagavond is de jeugd welkom van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Weyver. Hier wordt met meerdere trainers/begeleiders gewerkt en worden de kinderen op leeftijd en ervaring ingedeeld. Er worden gedurende het seizoen diverse toernooien georganiseerd. Lijkt het je leuk om het een keer te proberen, kom dan eens langs. Boven de 18 jaar zijn er ook mogelijkheden om deze leuke sport te beoefenen.

Meer weten? Bel Gerbrand Smit 0229-590403, Gertruud Schaper (jeugd) 0226-354788 of kijk op de website www.rackmindo.nl of Facebookpagina.