Bingo voor goede doel

MEDEMBLIK - De Sint Pieter in Medemblik organiseert vrijdag 6 september vanaf 20.00 uur een bingo voor het goede doel. Opbrengsten gaan geheel naar SamenLoop Voor Hoop, een inzamelingsevenement van het KWF.

Job mocht maar zeventien jaar worden

''Kanker heeft al te veel mensen het leven gekost. Kanker raakt iedereen. Zo ook Job, onze Job. Job was strijdvaardig en stond positief in het leven, maar heeft het gevecht tegen deze vreselijke ziekte niet kunnen winnen. Met veel verdriet hebben wij vorig jaar afscheid genomen van Job. Onze levenslustige Job mocht maar zeventien jaar worden.''

Strijd gaat door

''Daarom strijd Team Job, onder leiding van zijn moeder Annette, verder om geld in te zamelen voor onderzoek naar leven zonder kanker.'' Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven gelukkig steeds meer mensen kanker. Maar nog altijd overlijden jaarlijks zo'n 45.000 Nederlanders aan deze vreselijke ziekte. Daarom blijft KWF onverminderd inzetten op wetenschappelijk onderzoek naar methoden om kanker beter op te sporen en te behandelen.

Reserveer snel een plekje in de Sint Pieter Medemblik

Reserveren

''De bingo start om 20.00 in Sint Pieter, Ridderstraat 9, 1671 CS, Medemblik. We spelen 8 rondes voor 15 euro en tweede boekje kost tien euro. Zeker zijn van een plekje (bij elkaar)?

Reserveer dan een tafel via sintpieter@kpnmail.nl of bel 0227-542156.

Dan krijgt u er van ons ook nog wat lekkers bij.''