Connie Hoogewerf genoot jarenlang van haar klanten en de mooie gesprekken.
Connie Hoogewerf genoot jarenlang van haar klanten en de mooie gesprekken. (Foto: aangeleverd)

't Singeltje gooit het roer om

MEDEMBLIK - "Na vele mooie, inspirerende, gezellige, hardwerkende jaren neem ik afscheid van de winkel, en ga vanaf 1 oktober verder als Trouw & Rouw bloemist, tevens workshops op locatie voor particulieren en bedrijven."

'Het was een mooie tijd op de hoek'

Het was voor Connie Hoogewerf een hele stap om het roer om te gooien. "Vele jaren, genoten van de klanten, mooie gesprekken met een lach en traan, de loyaliteit, de spontane cadeautjes, grappen en grollen. Oh wat zal ik dat missen, hoe mooi is het om dit als herinnering mee te nemen. Ik sla een nieuwe weg in met dezelfde naam, gedrevenheid, passie, vakkundigheid en liefde voor het vak. Uiteraard ga ik iets rustiger aan doen. 37 jaar heb ik met hart, ziel en zaligheid hard gewerkt, dat is het bloemenvak. Na het vertrouwen, wat jullie mij hebben geschonken. Het was een hele mooie tijd op de 'hoek'."

Nieuwe onderneming

Het is nu tijd voor wat anders, zo vertelt Connie. "Zaterdag 28 september sluit ik de deuren op de Nieuwstraat en 1 oktober ga ik verder met de nieuwe onderneming: Trouw & Rouw bloemist voor de hele regio, workshop op locatie voor particulieren, bedrijven, vriendinnenuitje, kinderen.

Uitverkoop

Cadeaubonnen verzilveren kan tot dat de winkel sluit. "Vanaf nu starten wij met de uitverkoop op potterie en aanverwante artikelen. Bloemen en planten blijven wij vers aanvoeren tot de laatste dag."

Meer informatie staat op www.singeltje.com. 't Singeltje is te vinden aan Nieuwstraat 32a in Medemblik.