Bang Mannetje in Theaterkerk Wadway.
Bang Mannetje in Theaterkerk Wadway. (Foto:aangeleverd )

Kindertheater in theaterkerk

WADWAY - Joes Boonen speelt woensdag 1 mei om 14.30 uur haar kindervoorstelling Bang Mannetje in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. Dit is een vrolijke, interactieve 4-plus voorstelling voor kleuters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren. Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? Nieuwsgierig hoe dat afloopt? Kom naar deze leuke kindervoorstelling.

Joes Boonen is theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres en speelde al eerder in de theaterkerk een voorstelling. Meer weten over deze creatieve dame? Aanvullende informatie is te vinden op www.joesboonen.nl.

Hoe bang is Bang Mannetje?