Directeur Marcel Becker van AFD Adviesgroep in Opmeer.
Directeur Marcel Becker van AFD Adviesgroep in Opmeer. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

AFD Adviesgroep vier decennia klantgericht

OPMEER – Het Opmeerse bedrijf AFD Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau dat niet in dienst staat van banken, maar er al veertig jaar is voor haar klanten. "We laten zeker één keer per jaar van ons horen en bellen klanten op om te vragen hoe het gaat en of hun hypotheek, verzekeringen of polissen nog voldoen aan hun huidige situatie", zegt Marcel Becker, directeur sinds een kleine twintig jaar.

Menig bedrijf heeft de slogan: we zijn er voor u!, maar in het geval van AFD Adviesgroep zeker passend. "Het is voor ons standaard om contact te zoeken met onze cliënten. De West-Friese mentaliteit is kenmerkend voor ons bedrijf: klantgericht en klantvriendelijk. Meestal beloven bedrijven gouden bergen als iemand zich aansluit bij een onderneming. Wij doen het anders. Elke klant van ons krijgt sowieso 50 euro na doorverwijzing naar een potentiële kandidaat. Zij benaderen ons dan zelf. Weet je wat het is: door de mond-tot-mond reclame hoeven wij onszelf niet meer te verkopen, want dat heeft de buurman dan al gedaan", glimlacht Marcel.

Goed advies

"We hebben zo'n tienduizend klanten in ons bestand en geven iedereen een gedegen advies. Ons bedrijf is in het bezit van hoogopgeleide financieel adviseurs en kunnen klanten van goede raad voorzien. Dat was zeker in de tijd van de crisis een goede basis en ik denk dat we daarom daar zo goed doorheen zijn gekomen. Veel andere bedrijven in deze sector gingen failliet."

Jubileum

Marcel is al ruim 25 jaar in dienst van AFD Adviesgroep, die veertig jaar geleden werd opgericht door George Stuivenvolt. In 2007 nam Becker de onderneming over "Ik werkte 25 jaar geleden met twee andere werknemers. Nu hebben we vijftien tot twintig mensen in loondienst én hebben we zo'n twintig freelancers in dienst. De eerste vijf jaar was AFD Adviesgroep meer een accountantsbureau en boekhoudkantoor, maar nu…"

Nieuwsgierig wat AFD Adviesgroep u allemaal kan bieden? Stap eens vrijblijvend binnen aan Koninginneweg 58-60 in Opmeer of maak een afspraak, bel 0226-354848.