Voorjaar begint bij de werf van Koper

ONDERDIJK - De buitendeuren kunnen open en iedereen geniet van het voorjaarszonnetje en straks van lange zomeravonden. Lekker weer naar buiten! Daarmee krijgen mensen weer meer aandacht voor de ruimte om het huis, want wat is heerlijker dan een eigen plekje in de zon!

Stap eens binnen in de werf van Koper, daar hebben ze volop materialen om iets moois te maken, om het buiten nog leuker te maken! Klanten kunnen terecht voor tuinhout, hardhout en steigerhout, maar ook mooie oude balken of glas in lood voor een speciaal sfeertje. Op dit moment staat een partij kant en klare schuttingschermen klaar in diverse uitvoeringen.

Een veranda of terrasoverkapping? De specialisten van de werf van Koper maken dit precies op maat, zoals de klant wenst. Kom eens kijken en vraag naar de mogelijkheden.

Let op! Voorlopig zijn in verband met ziekte de openingstijden aangepast. Zonder meer kan men terecht van donderdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Toch liever een andere dag? Op dinsdag en woensdag kan dit eventueel na telefonisch overleg via 06 11397959.

De werf van Koper is gevestigd aan Nes 178 in Wervershoof.