Het magazine van en voor Wervershoof.
Het magazine van en voor Wervershoof. (Foto: aangeleverd)

Magazine van en voor Wervershoof

WERVERSHOOF - Met passie voor het café, liefde voor het dorp en plezier in het grafisch vormgeven van een magazine, ontstond het magazine: Hèt Café van Wervershoof presenteert Wervershoof.

Een bewaarexemplaar van en voor Wervershoof en zijn inwoners. Voor het eerst in de historie krijgt het dorp haar eigen magazine met daarin verhalen van bewoners, ondernemers, maar ook historie en mooie foto's. Wervershoof is zoveel meer dan de molen, de kerk en het raadhuis. Wervershoof is, ja, je hoort het keer op keer...

Het moest er een keer van komen. De ideeën zaten al in het hoofd en het was zeker geen slecht idee, want die was er al lang uit geweest. Het bleef hangen. En wat hangen blijft moet vorm gegeven worden. En tadaa: Hèt Café presenteert Wervershoof (en natuurlijk Hèt Café).

Het magazine ligt op de mooiste plekken in Wervershoof en omstreken, zoals Hèt Café van Wervershoof, Sharp Barbershop in Enkhuizen, Rheino's en allerlei andere openbare en vrij toegankelijke plekken. Wie tankt bij Koper? Hèt Café presenteert ligt er. Wie 'te kneden' moet bij de fysiotherapeut, het magazine ligt er.

Neem het mooie magazine mee naar huis en lees de mooie verhalen en informatie die het blad te bieden heeft.