Wie een watervriendelijke tuin heeft kan meedoen met de fotowedstrijd.
Wie een watervriendelijke tuin heeft kan meedoen met de fotowedstrijd. (Foto: aangeleverd)

Stuur een tuinfoto in en maak kans op een cadeaubon

REGIO - De komende weken maakt iedereen kans op een cadeaubon ter waarde van 100 euro van Intratuin of tuincentrum De Boet. Stuur via Facebook foto's in van jouw watervriendelijke tuin. Misschien ben jij de gelukkige winnaar van een cadeaubon, om jouw tuin nog groener te maken.

Campagne 'Is jouw tuin al watervriendelijk?'

Door je tuin groener en watervriendelijker te maken, kun je de periodes van droogte en extreme buien beter opvangen. Het hoogheemraadschap kan dat niet alleen. Zo'n 40% van de stedelijke oppervlakte is nu eenmaal in bezit van particulieren. Wil je weten hoe je tuin klaar kunt maken voor de toekomst?

Meer informatie en tips is te vinden op veiligschoonvoldoende.nl.

Watervriendelijk

Is jouw tuin al watervriendelijk? Doe dan mee met de wedstrijd! Maak duidelijke foto's van jouw watervriendelijke tuin. Plaats deze vóór 15 mei aanstaande op de actiewebsite, vul jouw gegevens in en verzamel zoveel mogelijk stemmen.

Vergeet niet te omschrijven welke watervriendelijke elementen allemaal in jouw tuin terug te vinden zijn. Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen en het aantal uitgebrachte stemmen. De vijf uiteindelijke winnaars ontvangen een tuinbon ter waarde van 100 euro.

Meedoen aan deze wedstrijd? Ga dan naar veiligschoonvoldoende.nl of naar facebook.com/hoogheemraadschap.