Nieuwe locaties kinderopvang Berend Botje

MEDEMBLIK - Met ingang van het nieuwe jaar biedt Berend Botje ook peuter- en kinderopvang aan in Medemblik. Het Speelkasteel gaat in 2020 volledig op in Berend Botje. Daarnaast opent de kinderopvang een kinderdagverblijfgroep op dezelfde locatie én twee nieuwe peuterspeelgroepen.

Het bestuur van Stichting Peuterspeelzalen Medemblik wordt sinds 1 juli gevormd door de directie van Kinderopvang Berend Botje. De stichting gaat volgend jaar volledig op in Berend Botje. Dezelfde vertrouwde gezichten blijven in de groep, voor de kinderen verandert er weinig. Ouders bleken behoefte te hebben aan een kinderdagverblijf in Medemblik. Daarom wordt aankomend voorjaar ook dagopvang aangeboden op Wijmersplantsoen 1. Vanaf 6 januari zijn twee nieuwe peuterspeelgroepen open: De Berenboot in basisschool Het Koggeschip, Koggenlaan 35 en De Speeltoren in de Maria Bernadetteschool, Bagijnhof 39. Hiermee wordt de overgang naar de basisschool makkelijker! Er zijn nog plekken vrij. Meer weten, een rondleiding of aanmelden? Ga naar www.berendbotje.nl of bel 088-233 7180.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar) - liefdevol, veilig en betrokken. Een kind is op het kinderdagverblijf in een veilige, leuke en vertrouwde omgeving. Door samenspelen, ontdekt een kind meer over zichzelf, over anderen en de wereld. Lieve, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers houden rekening met ieder kind en zorgen voor persoonlijke aandacht in een veilige, hygiënische en met zorg ingerichte omgeving.

Peuterspeelgroep (2-4 jaar) - speels, creatief en stimulerend. Op de peuterspeelgroep doen kinderen veel nieuwe vaardigheden op. Een kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen. De peuterspeelgroep is een creatieve en speelse voorbereiding voor de basisschool!

Gastouderopvang (0-13 jaar) - persoonlijk, flexibel en huiselijk. Een gastouder van Berend Botje biedt een kind een extra thuis en overlegt samen over de tijden en dagen. Er is veel ruimte voor eigen wensen: een keer wat later, vroeger, extra of onregelmatige opvang nodig? De gastouders zijn gediplomeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Ook volgen ze bij Berend Botje regelmatig extra trainingen, cursussen en workshops.