Doe ideeën op bij Den Heuvel in Wervershoof.
Doe ideeën op bij Den Heuvel in Wervershoof. (Foto: Inge Korver)

Den Heuvel klaar voor de feestdagen

WERVERSHOOF - Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, Molenweg 1a in Wervershoof is helemaal klaar voor de decembermaand en met eigentijdse decoraties, sfeervolle woonaccessoires, trendy kerststukken, diverse geschenkpakketten, kerstbomen, kerstballen en verlichting creëert men een warm thuis.

De kerstartikelen staan op kleur en thema in verschillende ruimtes opgesteld. Veel extra accessoires en potterieën zijn daarin verwerkt, waardoor het net zo staat als in een huiskamer. De traditionele kerstboom is te koop van groot tot klein, in pot, met kluit of gekapt. Tevens vele kunstkerstbomen en een ruime keuze aan verlichtingen, versieringen, trendy decoraties om een 'persoonlijke' boom te maken. Een grote sortering aan cadeaus en geschenkartikelen. Het vakbekwaam team maakt dagelijks kerstarrangementen en boeketten in diverse stijlen en prijsklassen.

Den Heuvel levert aan bedrijven prachtige kerstpakketten en kerststukken of brengt de kerstsfeer in een bedrijf. Een kerstboom, al dan niet opgetuigd, wordt in de onderneming neergezet en indien gewenst weer opgehaald.

Kom in Den Heuvel de kerstsfeer proeven en ideeën opdoen om een warme sfeer in en om het huis te creëren. Het tuincentrum is ook zondag 8 december, 15 december en 22 december. Superkoopavond op 13 december van 18.00 tot 21.00 uur. Verder elke werkdag. Kijk voor een kerstimpressie op www.tc-denheuvel.nl.