Programma van Gabberweek blijft in beweging

REGIO - Niet alleen de vrijwilligers, van de Gabberweek, die de boekjes bij scholen afleveren zijn in beweging, ook het programma. Zo raken activiteiten vol en probeert de organisatie met man en macht nieuwe activiteiten toe te voegen. Dus niet alleen het boekje is leidend, volg www.gabberweek.nl nauwlettend.

AJAX activiteit snel gevuld

Zo raakte de activiteit AJAX snel vol en is daar een extra dag aan toegevoegd. Daarbij is in het programma aangevuld: 15 februari: Sprookjeswonderland voor de onderbouw en voor de bovenbouw op 16 februari: schoonheidspecialiste en High tea, 18 februari: In het donker gezien, 19 februari: bezoek aan Kameleondorp en naar de zandtekenaar en 20 februari: Hillywoodtours beeld en geluid.

Voor beide bouwen: 19 februari: Ouwehand dierenpark en 21 februari: AJAX.

Bij de pizzeria zijn er extra plaatsen te reserveren. Ook de bingo wordt elke dag als activiteit toegevoegd, zondag tot en met donderdag.

Vrijwilligers

De Gabberweek is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bijvoorbeeld om een activiteit te begeleiden voor kinderen en/of senioren, limonade verzorgen of chauffeurs. Elke hulp is welkom, van jong tot oud! Kijk op de website van Gabberweek voor aanmelding.