Bart Schipper toont zijn grote, mooie vangst.
Bart Schipper toont zijn grote, mooie vangst. (Foto: aangeleverd)

Jubileum HSV Viscollege VNK

MEDEMBLIK - HSV Viscollege VNK uit Medemblik bestaat zeventig jaar. De leden willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan en houden zaterdag 25 mei van 16.00 tot 18.00 uur een receptie in het verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik.

Iedereen welkom bij de receptie

Eén van de leden die zich inzet voor de vereniging is Bart Schipper (77) uit Medemblik. "Ik ben 49 jaar lid van deze HSV VNK, waarvan 44 jaar als penningmeester en vanaf 2000 ook als voorzitter. Mijn grootste hobby is vissen. Dat is voor mij rustgevend in deze drukke tijd. Ook tijdens mijn werkzame periode was het heerlijk om vissend langs de waterkant te zitten. Ik heb in die tijd ook vele leuke contacten opgebouwd, omdat ik ook op nationaal niveau actief ben."

Belangstellenden die meer informatie over de vereniging willen kunnen een e-mail sturen naar bart.jannyschipper@quicknet.nl of via tel. 0227-543612. Ook op www.vnkmedemblik.nl en op de Facebookpagina Hengelsportvereniging VNK is van alles te vinden over de visvereniging. Men kan lid worden van HSV VNK door inschrijving bij Tabakshop Dekker, Kaasmarkt 1 in Medemblik.

"Iedereen is natuurlijk van harte welkom op onze receptie", besluit Bart. "het is leuk om oud leden weer te spreken of nieuwe gezichten te zien."