'Genezen' in zoutkamer Halomedics

LIMMEN/HOORN/SCHAGEN - Wie last heeft van huid- of luchtwegaandoeningen, zoals astma, COPD, eczeem, psoriasis, voorhoofdsholte- en bijholteontsteking, hoesten, oorontsteking, vastzittend slijm, (chronische) bronchitis of verkoudheid, tonsillitis, griepverschijnselen, klachten na een longontsteking of longembolie, hooikoorts en aanverwante luchtwegproblemen, is aan te raden om een gratis proefsessie te doen in één van onze zoutkamers!

Mensen over de hele wereld met deze problemen bezoeken zoutkamers en zoutmijnen. In de zoutkamer inhaleer je zoute deeltjes, die diep in de huidlaag en luchtwegen terechtkomen. Zout is een natuurlijke ontstekingsremmer en doodt bacteriën en schimmels. Je bouwt meer weerstand op, dus beter bestand tegen ziekteverwekkende organismen. Veel mensen krijgen na bezoek aan de zoutkamer meer lucht, hoesten minder en de slijm makkelijker op of hebben daar geen last meer van, hebben geen of minder ontstekingen of jeuk, een betere hersteltijd na inspanning en een zachte huid. Veel mensen hebben minder of geen medicatie meer nodig. Afbouwen daarvan moet altijd in samenspraak met een behandelend arts!

Jan (77) COPD: Van mijn kinderen kreeg ik een cadeaubon voor de zoutkamer. Ik ging daar sceptisch naartoe. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. In het begin merkte ik niets, maar na zeven keer, voelde ik mij beter; minder kortademig. Normaal moet ik na dertig meter uitrusten, maar nu kon ik aanzienlijk langer doorlopen. Ook bij de fysiotherapie was het opvallend hoe ik vooruit ging. Bijzonder, want met COPD verwacht je normaal geen vooruitgang meer. Ik heb elk jaar antibioticakuren nodig, maar dit jaar heb ik er nog geen kuur gehad!

Combineer halotherapie ook eens met onze magnesium-inhalatie. Dat is goed voor mensen met huid- en luchtwegproblemen, maar ook voor diabetes, een hoge bloeddruk of cholesterol, geheugenproblematiek, ADHD, osteoporose, artrose, fibromyalgie, tinnitus, migraine, stijfheid, spierkrampen en restless legs. Een eerste kennismakingssessie in de magnesiumcabine kost 10 euro. Een eerste proefsessie in de zoutkamer is gratis.

Vragen? Mail info@halomedics.nl of bel Halomedics Limmen: 06-10709751; Schagen en Hoorn: 06-36283214. www.halomedics.nl.

* Profiteer tot 15 juni van e zomeraanbieding!