Sfeervolle geschenken van Bulova.
Sfeervolle geschenken van Bulova. (Foto: Aangeleverd)

Mooie geschenken bij Juwelier Bethlehem

MEDEMBLIK - Juwelier Bethlehem is sinds 1965 dé juwelier van Medemblik.

Sfeervolle geschenken van Bulova

"Al meer dan vijftig jaar doen wij ons best om u een brede collectie aan sieraden en horloges aan te bieden. Om deze vaste collectie aan te vullen zijn wij altijd volgens de laatste trends op zoek naar nieuwe merken."

Bulova sterk merk

"Nieuw in onze prachtige collectie is het horlogemerk Bulova. Het horlogemerk is in 1875 opgericht door Joseph Bulova, en is vanaf het begin een vooruitstrevend merk geweest met een passie voor kwaliteit en vakmanschap. Onlangs in 2016 veranderde het merk het gezicht van de horloge-industrie met de Curv-collectie, 's werelds eerste gebogen chronograaf uurwerk."

Verfijnde modellen

Vandaag de dag is Bulova een luxe, stijlvol en betaalbaar merk met een passie voor innovatie. De collectie bestaat uit zowel dames- als herenhorloges.

Bij Juwelier Bethlehem is een ruime keuze uit zilver-, goud- en rosé kleurige modellen, met elegante lederen banden, verfijnde kleuraccenten en echte diamanten in de damesmodellen.

Kom gezellig langs in de winkel om de collectie te bekijken. "We helpen u graag op weg naar het perfecte cadeau in alle vormen, stijlen, maten, kleuren en prijzen!"

Bagijnhof 24-26, 1671 CD Medemblik, tel. 0227 541825.

Meer informatie, kijk op www.juwelierbethlehem.nl